Categorii
Acidul ascorbic este un produs antioxidant pentru musturi si vinuri, aditiv alimentar E300.Acidul as..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la imbunatatirea profilu..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la îmbunatatirea profilu..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul malic permite obtinerea de vinuri apreciate din punct de vedere senzorial in situatii de exce..
Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice.Se admi..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Enovit regleaza si activeaza fermentatiile si refermentarile musturilor si vinurilor prin activarea ..
FERMACTIVE ACTIVATEUR contribuie la activarea si regularizarea fermentatiei alcoolice in procesul de..
Albumina de ou este folosita la limpezirea stabilizanta a vinurilor rosii fine si mai ales a vinuril..