DESPRE NOI

MAJESTIC AGROWINE SRL a fost infiintata in anul 2015, sub forma unui magazin dedicat domeniului agro.

Pozitionat intr-unul dintre cele mai importante centre viticole, zona Pietroasele, localitatea Sahateni, judetul Buzau, magazinul Majestic Agrowine ofera producatorilor gama completa de produse si echipamente pentru vie si gradina.

Magazinul on-line, viasigradina.ro, a aparut ca o ramificatie in mediul virtual, din dorinta de a ne adresa la nivel national unui spectru cat mai larg de clienti.

Gama de produse si echipamente comercializate acopera toate nevoile fermierului actual in domenii precum : viticultura, vinificatie, pomicultura, tratamentul plantelor, cultura de cereale, gradinarit sau uz gospodaresc.


DE CE NOI ?

Cu ani de experienta in domeniu, echipa Majestic Agrowine furnizeaza clientilor nu doar cele mai bune produse adaptate nevoilor lor, operativitate in preluarea si expedierea comenzilor, ci si consultanta pre si post vanzare.

Valorile care ne ghideaza in acest domeniu sunt profesionalismul, onestitatea, orientarea catre client si deschiderea catre inovatie.

Dornici sa fim alaturi clientilor nostri in obtinerea celor mai bune rezultate, suntem disponibili in magazinul on-line viasigradina.ro, precum si la punctul de lucru din Sahateni unde produsele pot fi vizionate si ridicate direct.

Livrarile se onoreaza la nivel national in 24-48 ore lucratoare din stocul propriu, prin intermediul serviciilor de curierat.


PENTRU DUMNEAVOASTRA

Entuziasti sa ne dezvoltam, dornici sa devenim magazinul de prima alegere a agricultorului roman, bucurosi sa lucram in acest domeniu, suntem receptivi si ne focusam pe relatia cu clientii nostri.

Pentru ca parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, ne puteti transmite orice sugestie, reclamatie sau propunere de imbunatatire la adresa special creata in acest scop : clienti@viasigradina.ro.