Conform legislatiei in vigoare, privind regimul juridic al contractelor la distanta, aveti dreptul de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Costul de retur al produselor va fi suportat de dumneavoastra si veti folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Puteti face retur in termen de 10 zile lucratoare doar pentru produsele livrate prin curier.

In cazul în care produsele pentru care veti solicita returnarea prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Vom inapoia contravaloarea produsului returnat in cel mult 30 de zile de la retur. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport. Restituirea sumei se va face prin transfer bancar, motiv pentru care va trebui sa ne furnizati datele dumneavoastra bancare.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit, vom considera returul nevalid si vom fi indreptatiti sa refuzam restituirea contravalorii.

Daca aveti o problema cu un produs achizitionat de la noi, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Relatii clienti, aveti posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Formularul trebuie completat in intregime, urmand sa va furnizam instructiunile de returnare pe e mail sau la telefon in termen de 3 zile lucratoare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Informatii de Livrare