Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul viasigradina.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul site-ului apartin viasigradina.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea viasigradina.ro.

viasigradina.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

viasigradina.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. viasigradina.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul viasigradina.ro, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care MAJESTIC AGROWINE SRL isi deruleaza operatiunile pe site.

In cazul in care viasigradina.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon furnizate de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Daca MAJESTIC AGROWINE SRL confirma executarea unei comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Se va considera ca MAJESTIC AGROWINE a acceptat o comanda atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) si verbala (telefonic) din partea vanzatorului catre client.

MAJESTIC AGROWINE nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract, contractul intrand in vigoare la confirmarea comenzii de catre MAJESTIC AGROWINE.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat. Dupa caz, contractul va fi completat cu documente ce atesta calitate sau garantia produselor, precum: Certificat de garantie, Certificat de conformitate, fise tehnice, buletin de analiza etc., emise de catre MAJESTIC AGROWINE sau un furnizor al acestuia, ce vor fi transmise clientului la livrarea produsului in format fizic sau pe email, dupa caz.

Obiectul contractului il constituie produsul/produsele si serviciile cu privire la care clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara prin generarea unei comenzi pe site confirmata de catre MAJESTIC AGROWINE SRL.

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe site. Pretul poate fi modificat de catre MAJESTIC AGROWINE SRL, in orice moment, fara preaviz. In cazul modifficarii pretului, comenzile confirmate vor fi onorate la pretul afisat pe site in momentul confirmarii comenzii de catre MAJESTIC AGROWINE SRL.

Pretul produselor afisate in cadrul site-ului www.viasigradina.ro includ TVA

Produsele de pe site-ul viasigradina.ro se livreaza oriunde in Romania, prin curier in 1-5 zile lucratoare. De regula, termenul de livrare este de 24-48 ore de la confirmarea comenzii din stocul propriu, prin intermediul serviciilor de curierat. Trimiterea comenzii va fi confirmata prin email, pentru a urmari exact procesul de livrare.

Costul transportului va fi confirmat telefonic cu dumneavoastra de unul dintre operatorii viasigradina.ro. Pentru a optimiza costul de transport, puteti opta pentru livrarea comenzilor prin curier, Posta Romana sau puteti ridica direct produsele de la showroom-ul nostru din comuna Sahateni, judetul Buzau.

Plata in numerar se face in lei la ridicarea produselor din magazin.

In cazul livrarii produsului printr-o firma de curierat, plata produsului se face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

MAJESTIC AGROWINE atentioneaza clientii ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre societate sa permita clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalorii a acestora.

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MAJESTIC AGROWINSRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

In acest caz, livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

MAJESTIC AGROWINE va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la client.

Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate clientului la momentul efectuarii platii.

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, privind regimul juridic al contractelor la distanta, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Clientii Majestic Agrowine SRL, viasigradina.ro, pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta costul de retur al produselor si va folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

In cazul în care produsele pentru care se solicita returnarea prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri,  accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa,  Majestic Agrowine SRL isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, Majestic Agrowine SRL va inapoia contravaloarea produsului returnat in cel mult 30 de zile de la retur. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport. Restituirea sumei se va face prin transfer bancar, situatie in care clientul trebuie sa furnizeze datele sale bancare.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit Majestic Agrowine SRL va considera returul nevalid si va fi indreptatita sa refuze restituirea contravalorii.

Exceptie de la returnare fac produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala, produsele consumabile si produsele folosite.

Prin produse folosite intelegem produsele care prezinta urme de uzura (modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, mirosuri straine, urme de lichide etc., in general orice modificare adusa la starea initiala a produsului, cea in care a fost livrat).

In cazul consumabilelor, folosirea acestora nu mai permite returnarea lor. 

 

Produse nefunctionale sau colete ce prezinta deteriorari

Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva, ridicare de la magazin  sau receptia la domiciliu prin curier, clientul poate reclama acest lucru si poate solicita in termen de 24 de ore returnarea produsului, in vederea inlocuirii cu un produs nou.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati curierului receptia. Clientul va mentiona curierului in scris motivul refuzului: “colet deteriorat”.

Majestic Agrowine SRL nu isi asuma intarzierile de livrare a comenzilor care pot aparea din cauza firmei de curierat, precum nici daunele provocate asupra coletelor in timpul livrarii de catre firma de curierat sau terte parti.

Produse livrate gresit sau neconforme

Daca clientului i s-a livrat alt produs decat cel comandat, este necesara semnalarea situatiei cat mai curand posibil pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. In situatia livrarii unui produs neconfom cu specificatiile de pe site, toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre Majestic Agrowine SRL.

Produse defecte in perioada de garantie

Produsele care prezinta defecte si se afla inca in perioada de garantie vor fi returnate spre reparatie la Majestic Agrowine SRL daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie.
Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului daca a fost emis pentru ele un Certificat de Garantie din partea producatorului. Toate costurile de transport al produsului pentru exercitarea garantiei vor fi suportate de catre client.

Informare si suport                                             

Posibilele situatii aparute post-vanzare vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti.

Ne puteti contacta la:

Telefon: 0742.922.833 - 0757.382.476

Email: clienti@viasigradina.ro

Protectia datelor personale si politica de confidentialitate

Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata adreselor de email majestic.agrowine@yahoo.com, majestic.agrowine@gmail.com, clienti@viasigradina.ro, comenzi@visigradina.ro, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc), pe site-ul www.viasigradina.ro sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de anunturi sau de locuri de munca, prin comandarea pe site sau telefonic a produselor comercializate de noi, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de societatea MAJESTIC AGROWINE SRL.

Pentru consultarea Politicii de protectie a datelor, accesati: http://viasigradina.ro/index.php?route=information/information&information_id=3

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. viasigradina.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.