STIATI CA... Timpul de pauza al produselor fitosanitare...
STIATI CA... timpul de pauza al produselor fitosanitare poate influenta direct sanatatea si calitatea recoltelor?
Fermentatia malolactica a vinului
Fermentatia malolactica (FML) este un proces secundar esential in vinificatie, ce contribuie la rafinarea si stabilizarea vinului.
Fermentatia vinului: importanta temperaturii si a drojdiilor selectionate
Fermentatia vinului presupune transformarea zaharurilor din must in alcool prin intermediul drojdiilor.
Cum se face vinul: un ghid simplu pentru incepatori
Cum se face vinul: un ghid simplu pentru incepatori
Mana si fainarea vitei-de-vie si tratamentul lor
Principalele boli ale vitei-de-vie si tratamentul lor
Calendarul operatiunilor de altoire la vita-de-vie
Calendarul operatiunilor de altoire la vita-de-vie
Victorinox - o scurta istorie
Victorinox reprezinta brandul de referinta pentru uneltele de taiat si uz out-door.
Cutitul Opinel - 130 de ani de traditie
Cutitul Opinel este un articol popular de zi cu zi, a carui estetica si functionalitate au castigat de-a lungul timpului generatii de utilizatori, ramanand neschimbat timp de peste un secol, cu un design care este unul dintre cele mai de succes din toate timpurile.
Sistemul bag in box, solutia avantajoasa pentru ambalarea vinului si a sucurilor
Bag in box sau BIB, cum este adesea prescurtat, reprezinta un tip de
recipient folosit pentru depozitarea sau transportarea lichidelor.
Acesta consta intr-o punga rezistenta fabricata din film metalizat sau
plastic, introdusa intr-o cutie de carton. Procesul de utilizare a
recipientelor de tip bag-in box consta in umplerea cu lichid a pungii
(cu vin, suc sau alte lichide) si sigilarea ei cu robinetul special,
dupa care este introdusa in cutia de carton.
In functie de tipul pungii si robinetului, pungile bag-in-box pot fi umplute cu lichide reci sau chiar fierbinti.
Informatii despre utilizarea erbicidelor
Ceruirea sticlelor de vin – o nota de eleganta
Ceruirea sticlelor de vin – o nota de eleganta
Imbutelierea vinului
Imbutelierea corecta a vinului se face atunci cand acesta a atins proprietatile organoleptice corespunzatoare.





























-1000x400.png)


