Categorii
Acidul ascorbic este un produs antioxidant pentru musturi si vinuri.COMPOZITIEAcid ascorbic pur (E30..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la îmbunatatirea profilu..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la imbunatatirea profilu..
Acidul malic permite obtinerea de vinuri apreciate din punct de vedere senzorial in situatii de exce..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice.Se admi..
Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice.Se admi..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Acidul tartric accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea. Acidul tartric este utilizat ..
ALEAVIT ONE este un activator de fermentatie ce contribuie la
activarea si regularizarea fermentat..
COMPOZITIEAutolizat de drojdie Saccharomyces cerevisiae, taninuri condensate si hidrolizati aromatic..





-228x228.png)




