Categorii
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la imbunatatirea profilu..
Acidul citric joaca un rol important atat la stabilizarea vinurilor, cat si la îmbunatatirea profilu..
Acidul lactic accentueaza senzatiile de catifelare si onctuozitate, poate fi folosit inainte sau dup..
Acidul malic permite obtinerea de vinuri apreciate din punct de vedere senzorial in situatii de exce..
Acidul metatartric asigura o stabilizare a vinului impotriva precipitarii sarurilor tartrice.Se admi..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Accentueaza caracterul de vinozitate si fructuozitatea, se recomanda la corectiile de aciditate in v..
Albumina de ou este folosita la limpezirea stabilizanta a vinurilor rosii fine si mai ales a vinuril..
Produs etans din sticla cu scala de hirtie in interior si lest din alice de plumb si ceara rosi..
Produsul este comercializat sub forma de tablete (pastile si comprimate) ce previn formarea florii v..
Produsul este comercializat sub forma de tablete (pastile si
comprimate) ce previn formarea florii..
Aschiile din stejar reprezinta o alternativa excelenta de innobilare ai vinului rosu, cat si a celui..